MINISTRUL DE INTERNE, CARMEN DAN, ȘI-A DEPUS MANDATUL

0
697

Ministrul de Interne, Carmen Dan a anuntat, inainte de sedinta CEX ca şi-a depus demisia și că pleacă cu fruntea sus din minister.

„Înţeleg că nu intră în discuţie niciun criteriu de neperformanţă. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuţie şi referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aştept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoţionată decât în măsura în care am investit în acest minister şi sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne. Plec cu fruntea sus din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a declarat Carmen Dan, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional PSD.

După anunţul său, la nivelul declaraţiilor publice, a urmat  replica premierului Viorica Dăncilă. Președintele PSD a declarat, referitor la afirmatiile facute de ministrul demisionar, cum că  motivele pentru care i s-a cerut demisia sunt unele politice, că aceasta este dezinformată și că PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 35