BUZĂU: REZULTATE BACALAUREAT

0
841

După o așteptare tensionată de mai multe ore, absolvenții de liceu au aflat astăzi ce note au obținut la examenul de Bacalaureat. Cum era de așteptat, cele mai mari medii au fost obținute de elevii de la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Cele două medii maxime de la Hasdeu au fost obținute de Cătălin Andrei Dumitru, șeful de promoție al liceului, admis deja la Universitatea din Oxford, și de Bianca Voicu. Următoarea medie la Hasdeu este 9.96 în timp ce un singur elev este respins. Este vorba despre un hasdeian care a fost notat cu 4.5 la examenul scris la română. Celorlalți  elevi ai liceului, afișarea rezultatelor le-a facut ziua fericită.

Tot media 10 la bacalaureatul din acest an a obținut Elena Teodora Radu de la Colegiul Național Mihai Eminescu, dar și Gabriela Marin de la Colegiul Pedagogic.  La Liceul Alexandru Vlahuță din Rm. Sărat cea mai mare medie este 9. 96,  la Liceul de Arte din Buzău, 9. 63, iar la Liceul cu Program Sportiv 9.28. Medii mici se înregistrează la Liceul Filipescu, unde cea mai mare medie este  7.56, în timp ce la Colegiul Agricol este 7.81.
Contestaţiile pot fi depuse astăzi, până la ora 16.00. Acestea vor fi soluționate între 9 şi 12 iulie, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =