MĂSURI PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI LA RM SĂRAT

0
652

Consiliul Local Municipal Rm. Sărat a aprobat noi măsuri de circulație rutieră și pietonală, care să ducă la fluidizarea traficului în anumite zone ale orașului. Propunerile au fost înaintate Consiliului Local de către Comisia de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriei, iar la baza acestora au stat și sesizările primite din partea cetățenilor.

Noile măsuri prevăd montarea unor indicatoare cu semnificația ,,Fotografiatul interzis,, și ,,Filmatul interzis,, pe Drumul European 85, pe tronsonul B-dul Focșani-B-dul Eroilor, în dreptul unității militare, dar și retricții privind oprirea autovehiculelor pe strada Mihai Eminescu, în dreptul Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Alte măsuri vizează montarea de praguri rezonatoare de viteză pe strada Drăgăicii și înființarea unei treceri de pietoni la intersecția străzii Drăgaicii cu Plevnei.

Comisia de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriei Rm. Sărat este formată din reprezentanți ai Poliției Municipale, Poliției Locale, ai Ligii profesionale a formatorilor auto Buzău, ai taximetriștilor, dar și din consilieri locali , conducerea ADP și  Acvaterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 58