A ÎNCEPUT BACALAUREATUL OLIMPICILOR

0
776

A inceput sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu din loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele internaționale și concursurile internaţionale sportive. Examenul de anul acesta se va desfasura in perioada 20 mai- 5 iunie si  se va sustine la  Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești. La examen sunt asteptati sa participe peste 170 de elevi de clasa a XII-a. Astfel, astazi si maine  are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, respective, limba maternă, pe 22 mai evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar pe 23 si 24 proba de evaluare a competentelor digitale.

Intre 27 si 29 mai au loc probele scrise, incepand cu limba si literatura romana si terminand cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai, până la ora 12:00, depunerea eventualelor contestaţii fiind programată în cursul aceleiaşi zile, pana la ora 4 dupa-amiaza. Rezultatele finale vor fi afisate pe 5 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 25