O NOUĂ SINUCIDERE LA PODUL DE LA MĂRĂCINENI

0
813

Podul de la Mărăcineni, de peste râul Buzău, devine podul spânzuraților. La o lună după ce un afacerist austriac s-a sinucis, spânzurându-se de pod, o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc astăzi dimineață. Un tânăr de 17 ani de ani și-a pus capăt zilelor in acelasi mod tragic. Un apel la 112 a anunțat că trupul tânărului atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic. Un echipaj de la ISU Buzău a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns și criminaliștii.

Tânărul care a decis să-și pună capăt zilelor nu a lăsat un bilet de adio și nici nu avea asupra sa vreun document de identitate. El a fost însă identificat de polițiști după ce a fost recunoscut de rude în imaginile postate pe rețetele de socializare. Tânărul, originar din comuna Lopătari, era elev al Liceului de Arte din Buzău și, după câte se pare, s-ar fi certat recent cu iubita sa.  Tot la podul de la Mărăcineni, la începutul lunii aprilie, un om de afaceri austriac și-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o frânghie de șase metri.

Cazul tânărului de 17 ani pare tras la indigo după cel de luna trecută a omului de afaceri austriac Rudolf Heinz. Austriacul era căsătorit de câteva luni cu o româncă mult mai tânără decât el și se pare că motivul sinuciderii ar fi fost neînțelegerile din familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 26