DOI MORȚI ȘI DOI RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
868

Accident cumplit astăzi pe Drumul European 85, la intrarea în localitatea Potârnichești. Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, după impactul violent dintre o Skoda și o Dacie Logan. Pentru scoaterea celor două victime din Logan-ul grav avariat, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcere. Vinovat, spun polițiștii, este șoferul Daciei, un bărbat de 79 de ani, care a vrut să întoarcă mașina fără să se asigure.

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 11.30, pe șoseaua europeană 85, la intrarea în localitatea Potârnichești. În timp ce mergea de la Buzău spre Rm. Sărat, șoferul unui Logan, un bărbat de 79 de ani din municipiul Buzău, a vrut să întoarcă mașina, fără să se asigure. În acel moment, Dacia a fost izbită violent de autoturismul din spate, o Skoda Octavia condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Cochirleanca.

În  urma impactului violent, șoferul Logan-ului a murit pe loc, iar la scurt timp și soția sa, în vârstă de 77 de ani, pasageră pe locul din dreapta. Pentru scoaterea victimelor din Logan-ul avariat, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Ocupanții celei de-a doua mașini, șoferul și soția acestuia, de 42 de ani, au fost răniți ușor. Ei au fost transportați la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier pe Drumul European 85, între Buzău și Râmnicu Sărat, a fost restricționat timp de  o oră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 81