AGLOMERAȚIE ÎN TRAFIC LA RM.SĂRAT

0
856

Aglomerație în trafic și chiar ambuteiaje. Se întâmplă și la Rm. Sărat unde numărul autoturismelor este în continuă creștere, iar în anumite interval orare, pe anumite străzi, circulația devine un adevărat calvar. Acesta este și motivul pentru care politistii locali din Rm. Sarat sunt extrem de atenți la toti participantii la trafic. O atenție deosebită este acordată zonelor de lângă școli, acolo unde de multe ori se crează blocaje. Agentii locali recomanda parinţilor care opresc minute în şir în faţa şcolilor, pentru a-şi conduce copiii, să găsească alte zone de staţionare, care nu încurcă traficul.

Aglomerația în trafic a devenit o problemă și la Rm Sărat. În anumite intervale orare, pe anumite străzi, circulația devine un adevărat calvar iar nervii șoferilor sunt întinși la maxim. Tocmai pentru a evita astfel de probleme, polițiștii locali monitorizează cu atenție traficul, în special în zonele aglomerate. Ei îi sfătuiesc pe toți șoferii să respecte regulile de circulație, dar și să conducă cu calm și prudență.

In ultimii ani, numărul tot mai mare de mașini a îngreunat traficul în Rm. Sarat. Cel puțin, între anumite interval orare, aglomerația de pe unele străzi îi pune la grea încercare pe șoferi.

Nu doar traficul de pe strazi este atent monitorizat de polițiștii locali din Rm Sărat, ci și asigurarea sigurantei rutiere in zona unitatilor de invatamant din municipiu. Pentru evitarea unor blocaje, dar si a unor conflicte ce ar putea izbucni intre participantii la trafic, zona scolilor din municipiu este atent supravegheată de politisti. O atenție deosebită este acordată Scolii Gimnaziale Nr. 1 si Scolii Gimnaziale “Vasile Cristoforeanu”, acolo unde, la orele pranzului, se creaza un adevarat haos in trafic. De vină ar fi graba, sfidarea regulilor de circulatie si nepasarea, care duc la dese blocaje in trafic. Poliţiştii locali apelează la înţelegerea părinţilor care opresc minute în şir în faţa şcolilor, pentru a-şi conduce copiii, să găsească alte zone de staţionare, care nu încurcă traficul.

Loredana Bălan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 16