LA FURAT CAPACE DE CANALIZARE

0
759

Capacele de canalizare încă mai fac cu ochiul celor care speră să le vândă la fier vechi. S-a întâmplat recent la Rm Sărat, unde doi copii au fost prinși de polițiști după ce au furat două capace de la gurile de canalizare din cartierul Balta Albă. Tinerii au fost identificați pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din cartier.

Doi copii din Rm Sărat au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au furat două capace de canalizare din cartierul Balta Albă, pe care sperau să le vândă la fier vechi. Nu au mai putut să-și ducă la îndeplinire planurile, deoarece au fost identificați rapid de poliţiştii locali pe baza imaginilor surprinse de camerele de monitorizare video din cartier. Copiii au fost audiați la sediul Politiei Locale Rm. Sarat, în prezența părinților.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili exact în ce înprejurări au avut loc furturile.În ultimii ani, Poliția Locală Rm. Sărat a reusit identificarea și prinderea mai multor cetățeni certați cu legea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de monitorizare video a orașului.

Loredana Bălan

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 59 = 67