START ÎNSCRIERILOR LA CLASA PREGĂTITOARE

0
856

Astăzi încep înscrierile pentru clasa pregătitoare. Părinții care au copii care împlinesc 6 ani până la 31 august, trebuie să meargă la școala unde sunt arondați. Aici vor depune un dosar în care se vor regăsi o cerere-tip de înscriere în clasa pregătitoare, copie și original după actul de identitate al părintelui și  certificatului de naștere al copilului – copie și original. În plus, pentru copiii care nu au împlinită vârsta de 6 ani până la 1 septembrie 2019,  trebuie depusă și o copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare.

Prima etapă de înscriere se va desfășura până pe 22 martie, programul secretariatelor școlilor fiind de luni până vineri, între orele 8 și 18.00.

Pentru a pregăti evenimentul, unitățile de învățământ au organizat Ziua Porților Deschise, ocazie cu care părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

A doua etapă de completare și depunere a cererilor-tip de înscriere este programată între 2 și 8 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 56