MARINARI ÎNGHEȚAȚI ÎN MARE

0
830

Operațiune de salvare în portul Constanța: doi marinari au fost scoși azi noapte din apele reci ale Mării Negre de către pompierii constănțeni. Din păcate, din cauza hipotermiei, unul s-a stins la spital. Celălalt este în comă, iar medicii sunt rezervați în privința prognosticului stării sale de sănătate.

Cei doi bărbați sunt marinari bătrâni care lucrau în tura de noapte la remorcherele din Port. Salvatorii i-au găsit plutind între navele legate la cheu și malul de beton. Erau înghețați bocna și abia mai reușeau să se mențină la suprafață.

Scenariul cel mai probabil după care s-a întâmplat tragedia a fost că un marinar a căzut în apă iar strigătele lui de ajutor l-au alertat pe cel de-al doilea care era în echipajul de siguranță al navei, de serviciu, azi noapte. A vrut să-și salveze colegul, a-ncercat să facă lucrul ăsta dar a ajuns și el în apă.

Cazul este investigat acum de polițiști. Pentru că accidentul s-a întâmplat în timpul orelor de serviciu, inspectorii de muncă investighează și ei împrejurările în care s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 15