PROBLEME ÎN TRAFIC DIN CAUZA POLEIULUI

0
926

În noaptea de joi spre vineri, după miezul nopții, Poliţia Rutieră a decis închiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule, pe Drumul Național 2B între Buzău şi Brăila. O oră mai târziu, a fost oprită circulația și pe Drumul Național 2C între Buzău și Slobozia. Măsura a fost necesară din cauza poleiului format pe șosea în urmă ploii îngheţate, dar şi pentru că materialele antiderapante folosite nu au mai făcut faţă condițiilor meteo. La orele dimineții, cele două drumuri au fost redeschise, însă cu restricții de tonaj. Astfel, s-a permis accesul doar în cazul autovehiculelor cu masă mai mică de 7,5 tone.

Poleiul depus pe străzi și șosele a creat mari neplăceri nu doar șoferilor, ci și pietonilor. În această dimineață, municipiul Buzău era un adevărat patinoar, oamenii deplasându-se cu mare greutate pe trotuarele înghețate. Ieri și astăzi, Secția Ortopedie a Spitalului Județean Buzău a fost asaltată de persoane care au alunecat pe gheață. De ieri până astăzi, peste 70 de persoane s-au prezentat la spital cu răni la mâini și picioare.

Fenomenele meteo extreme din ultimele două zile au creat probleme și în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică. În această dimineață, peste 7.000 de gospodării din peste 20 de comune și orașe din județul Buzău  nu erau conectate la rețeaua de energie electrică. Autoritățile spun că 16 echipe ale societății Electrică se află pe teren pentru a remedia defecțiunile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 78