Gheţuşul şi zăpada fac victime: mulţi buzoieni cu fracturi, la spital

0
1143

Pe gheţuş, fiecare pas poate fi periculos! Se întâmplă și la Buzău, unde medicii se confruntă cu un val de pacienţi cu fracturi la mâini şi picioare, după ce au căzut pe gheaţă. În weekend, la secția de Ortopedie a Spitalului Județean Buzău s-au prezentat nu mai puțin de 110 pacienți, unii rămânând internați pentru intervenţii chirurgicale.

Secţia de Ortpedie a Spitalului Județean Buzău face faţă cu greu numărului mare de accidentaţi. Zăpada, gheaţa şi poleiul din municipiul Buzău, dar și din alte localități ale județului, le-au dat de lucru medicilor specialiști. Pacienţii sunt de toate vârstele, iar cei mai mulți au alunecat pe gheaţa de pe trotuare.

Dacă unii dintre cei care au venit la spital cu leziuni la mâini și picioare au plecat acasă, alții nu au fost la fel de norocoși.

Urmează alte câteva zile cu temperaturi sub 0 grade Celsius, așa că medicii ortopezi recomandă vârstnicilor să fie foarte atenţi când merg prin locurile necurăţate de zăpadă şi polei. Fracturile la vârste înaintate se vindecă mult mai greu şi pot avea consecinţe grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 63