Emoţii pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina

0
1195

Emoţii mari pentru candidaţii înscrişi la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina! Tinerii au susţinut prima probă, cea sportivă. Mulţi dintre ei s-au mobilizat după ce au picat sesiunea trecută şi s-au descurcat mult mai bine la această probă esenţială pentru admiterea în şcoală. Un lucru de înţeles, în condiţiile în care sunt aproape 5 concurenţi pe loc.

Așa a început proba sportivă, printre jaloane, bănci și multe obstacole. Pentru cei care s-au pregătit intens nu a fost nicio problemă. Victoria a obținut un timp mulțumitor. La fel ca ea sunt mulți candidați. Unii nu au reușit din prima așa că anul acesta și-au încercat din nou norocul.

Este al treilea an de când s-a introdus traseul aplicativ într-o sală de sport. Iar cei care îşi doresc o carieră în poliţie vin de multe ori cu lecția neînvățată. Dintr-un total de aproape 6.000 de canditaţi înscrişi, doar 1.300 vor fi admişi.

Iar cei care nu au depus suficient efort au fost depășiți de situație și nu au putut finaliza proba. Pe data de 20 ianuarie va începe examenul scris. Pentru toţi candidaţii emoţiile admiterii vor lua sfârşit pe 21 ianuarie, când vor fi afişate rezultatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 46