ȘOFER FUGAR, OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ LA BUZĂU

0
802

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând oprească.”

„S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afară municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Poșta Câlnău.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal AneMarie Vrapciu.

Conducătorul auto a acroşat o autospecială de poliţie, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical şi asupra autovehiculului.

Potrivit sursei citate, autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit. Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. Din verificări, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.”

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat şi o autospecială de poliţie fiind avariate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 36