DESPRE PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI LA CONVENTIA ACeR

0
873

Oaspeți importanți din politică, administrație și din industria telecomunicațiilor prezenți, astăzi, în Capitală, la ediția a VI-a a Convenției Naționale de Comunicații Electronice. Ca în fiecare an, evenimentul a reunit liderii și inovatorii industriei de telecomunicații, care, pe tot parcursul zilei, au dezbătut teme privind dezvoltarea acestui domeniu în România. Principala temă a discuțiilor din acest an a vizat implementarea tehnologiei 5G în România, proiect anunțat de ANCOM în urmă cu o săptămână.

Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România a organizat astăzi, la Hotelul Marriot din Capitală, ediția a șasea a Convenției ACeR, cel mai important eveniment al anului dedicat industriei de telecomunicații din România. La reuniune au participat reprezentanți ai unor importante trusturi media internaționale, naționale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară dar și marii furnizori de echipamente și soluții tehnice. La eveniment au ținut să fie prezenți și reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului.

În cadrul reuniunii ACeR de astăzi, participanții au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV și al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile și provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie. Principala temă a discuțiilor din acest an a vizat implemenetarea tehnologiei 5G în România, proiect anunțat de ANCOM în urmă cu o săptămână.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 31