CONSTANȚA: Bărbatul vinovat de accidentul de la Ovidiu arestat preventiv pentru 30 de zile

0
1261

 

Bărbatul vinovat de accidentul de la Ovidiu, în urma căruia 3 persoane au murit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Şoferul care a provocat tragedia este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și refuz de recoltarea probe biologice. El a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța.

Două femei și un copil de trei ani au murit miercuri seara într-un accident rutier petrecut în localitatea Ovidiu, din judeţul Constantă, unde au fost implicate două autoturisme.
Tragedia s-a produs după ce un şofer care venea dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța, a pătruns pe contrasens și a acroșat cu partea stângă un autoturism care circulă regulamentar şi în care erau 3 femei şi un copil de 3 ani. În urma impactului, cele două maşini s-au făcut praf. O femeie de 31 de ani și mama ei, 61 de ani au fost găsite fără viaţă. Copilul de 3 ani a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvat. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit câteva minute mai târziu.
După ce a refuzat să fie testat pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, şoferul a fost audiat şi reţinut. Aseară Judecătoria Constantă a decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Şoferul care a provocat tragedia este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și refuz de recoltarea probe biologice. El se afla în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv din cadrul IPJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =