Proiecte pentru modernizarea Râmnicului cu fonduri europene

0
1170

 

Modernizarea cartierelor de la marginea orașului, reabilitarea unităților de învățământ, racordarea la rețeaua de gaze naturale, realizarea iluminatului public stradal cu led, amenajarea unor parcuri și spații de joacă sunt câteva dintre obiectivele municipalității râmnicene pentru perioada următoare.

Potrivit lui Sorin Cîrjan, primarul Râmnicului, în urma accesării fondurilor europene, guvernamentale și elvețiene, orașul va beneficia de investiții semnificative în următorii trei ani.

Unele dintre proiecte au primit deja aprobarea, iar altele se află faza de evaluare:

Avem la momentul acesta, proiecte aprobate în valoare de 14,5 milioane de euro și încă 16,5 milioane de euro sunt în evaluare. Vor fi proiecte de 30 milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale. De asemenea, vor fi proiecte care vor veni la pachet uneori cu proiecte de care vorbim, în ceea ce înseamnă rețele de apă, canalizare și gaze. Nu sunt vorbe! Sunt lucruri concrete care au prins o formă, sunt documentații pregătite de doi ani de zile și toate lucrurile acestea vor avea și o formă finală.” Sorin Cîrjan, primar Râmnic Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =