Incident grav astăzi pe holurile Primăriei Buzău. Doi consilieri locali au fost la un pas să se ia la bătaie, după ședința extraordinară a Consiliului Municipal Buzău

0
1172

 

După ce a fost apring dezbătut un proiect de hotărâre privind trecerea imobilelor unui liceu tehnologic în administrarea altei unități școlare doi consilieri locali au fost la un pas să se ia la bătaie. Aceştia s-au înțepat verbal în timpul dezbaterilor – cei doi aleși locali, unul de la PSD, iar celălalt de la PSRo – au continuat scandalul după încheierea ședinței.

Au fost dispute aprinse în ședința Consiliului Local Buzău de astăzi, când aleșii au dezbătut proiectul privind trecerea imobilelor Liceului Nenițescu, de pe strada Transilvaniei, în administrarea Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Spre finalul ședinței, un consilier PSRo l-a numit „plantă” pe un coleg al său de la PSD, fost viceprimar, pentru că acesta din urmă i-ar fi transmis să scurteze intervenția din plen.

ALEXANDRU DUNEL, consilier PSD: „E pierdere de timp!”
SILVIU ROȘIORU, consilier PSRO: „E pierdere de timp pentru dumneavostră, că venți aici că planta, dar noi vorbim aici lucruri serioase”
ALEXANDRU DUNEL, consilier PSD: „Te rog să îți măsori cuvintele”

La finalul ședinței, scandalul a fost reluat pe holurile Primăriei Buzău, atunci când cei doi s-au apropiat unul de celălalt. Consilierul PSD l-a întrebat pe celălalt de ce l-a numit ”plantă”, iar acesta din urmă i-a răspuns că ”vine degeaba în Consiliul Local”. Iritat de răspuns, alesul social-democrat i-a spus celui de la PSRo că este ”analfabet”. De aici spiritele s-au aprins și mai mult, ajungându-se la îmbrânceli.

Încăierarea a fost potolită de viceprimarul Andrei Neder. Acesta s-a postat între cei doi aleși care păreau foarte hotărâți să-și facă dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =