SIBIU: La Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu avem parte de multă acţiune şi în această săptămână!

0
1160

Noi surprize pentru cinefili la sălile de Cinema 3D din cadrul Centrului Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu. Şi în săptămâna 29 Octombrie – 1 Noiembrie aceştia pot urmări producţii de calitate precum “Johnny English lovește din nou” şi “Venom”. Copiii au şi ei parte de două animaţii de excepţie “Ploey – Inimă de viteaz” şi “Smallfoot”, dublate în limba romană. Producţiile vor rula în această săptămână doar în sala numărul 2 a cinematografului.

Al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. Acţiunea o vedeţi şi voi dacă vă luaţi bilet la cinematograf, în oricare zi a săptămânii, de la ora 18.00, în sala numărul 2 a cinematografului din Sibiu!
https://www.youtube.com/watch?v=9cBN9_9oK4A

Filmul “Venom” va face cunoştinţă cu Tom Hardy, ce joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință, care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Aventura vine imediat, cu trailerul la pachet! Premieră o puteţi urmări zilnic, în sala 2, de la ora 20:20!
https://www.youtube.com/watch?v=xLCn88bfW1o

O aventură animată pentru toate vârstele, “Smallfoot”, întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Povestea o veţi înţelege sâmbăta şi duminică, la sala 2 a cinematografului din Sibiu, de la ora 15.30.
https://www.youtube.com/watch?v=c9IYMW76EQA

La centrul cultural din Sibiu sosește și prietenul Ploey – Inimă de viteaz)! Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a reuşi în misunea ce şi-a propus-o! Iar rezultatul îl puteţi vedea sâmbăta şi duminică, în sala 2 a cinematogtafului din Sibiu, de la ora 13:00!
https://www.youtube.com/watch?v=1Tuj6ZvcQsY

Reamintim că biletele pot fi cumpărate online şi de la casieriile Centrului Cultural Ion Besoiu din Sibiu, ce va pune la dispoziție două săli de cinema 3D dotate cu tehnologie de ultimă generație! Programul zilnic al casieriei sălii numărul 2 este de la ora 12.30, iar în weekend de la 14.30! Vă aşteptam la film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 71