SIBIU: Surprize pentru cinefili la sălile de Cinema 3D din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu

0
1347

În săptămâna 19-25 octombrie aceştia pot urmări producţii de calitate precum Belleville Cop, Haloween, A star is born, Venom sau Johnny English Strikes Again. Copii au şi ei parte de două animaţii de excepţie Smallfoot şi Wheely, dublate în limba romană.

La Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu avem parte de multă acţiune cu filmul Belleville Cop- Poliţaiul din Belleville! Când un prieten din copilărie de-al lui Baaba este ucis, acesta se duce la Miami, unde face echipă cu un polițist local pentru a da de urma criminalilor. Restul aventurii îl aflaţi venind la cinematograf, la sala 1 din Sibiu, zilnic, de luni până vineri, de la ora 16.00!

Premiera filmului Halloween vă dezvăluie drama unei femei care, după patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, ultimele nopți ale lunii octombrie încep din nou să o neliniștească. Premiera Halloween dovedeşte că uneori presimțirile se dovedesc a fi perfect întemeiate. Premiera poate fi vizionata zilnic, în timpul săptămânii, în sala 1 de la Sibiu, de la ora 18.30!

O altă premieră ce soseşte la Cinema 3 D din Sibiu, “A Star is Born” –“S-a născut o stea” prezintă o tragică poveste de dragoste centrată în jurul muzicianului Jackson Maine, care întâlneşte o tânăra aspirantă şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Cum se va sfârși povestea, aflați mergând la cinema, la sala 1 din Sibiu. Filmul rulează, zilnic, de luni până vineri, de la ora 21.15!

O aventură animată pentru toate vârstele, “Smallfoot”, întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Povestea o veţi înţelege sâmbăta şi duminică, la sala 1a cinematografului din Sibiu, de la ora 12.00, său zilnic, în timpul săptămânii, la sala 2 a cinematografului din Sibiu, de la ora 15.30.

La centrul cultural din Sibiu sosește și prietenul Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, care îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în orăşelul său. Povestea plină de pasiune şi adrenalina, o puteţi urmări, zilnic, de luni până vineri, în sala 1, de la ora 14.00!

Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. “Johnny English lovește din nou” este al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare. Cum se termina misiunea agentului, descoperiţi venind la cinema Sibiu, la sala 2, zilnic, de la ora 18.00!

Filmul “Venom” va face cunoştinţă cu Tom Hardy, ce joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință, care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Finalul povevstii îl descoperiți venind la cinematograf tot la sala 2, zilnic, în cursul săptămânii, de la ora 20.20!

Reamintim că biletele pot fi cumpărate online şi de la casieriile Centrului Cultural Ion Besoiu din Sibiu, ce va pune la dispoziție două săli de cinema 3D dotate cu tehnologie de ultimă generație!

Programul zilnic al casieriei sălii numărul 1 începe la 11.30, iar sâmbăta şi duminică de la ora 13.30. Sala numărul 2 se deschide zilnic, de la ora 12.30, iar în weekend de la 14.30!

Vă aşteptam la film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 57