Daniel Gabriel Husein va rămâne în arest încă 30 de zile

0
803

Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi luna trecută la o terasă din centrul Brăilei, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de „Dasaev”, va rămâne în arest încă 30 de zile. Decizia a fost luata, după ce Tribunalul Brăila a admis cererea procurorului de prelungire a termenului respectivei măsuri.

În soluția dată ieri de instantă se arată măsura arestării preventive se prelungește cu o durată de 30 de zile, începând cu data de 18 octombrie. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Galaţi.
Pe 18 septembrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a lui Dasaev pentru 29 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În tot acest timp, suspectul a susținut este nevinovat, dar a recunoscut săvârşirea faptei de tulburare a ordinii publice, precizând că el este victimă în acest caz.
Cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a Brăilei, Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul Brăilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 + = 39