„LAPTELE ŞI CORNUL” întârzie

0
895

 

Elevii din judeţul Buzău au început şcoala de mai bine de o lună, însă nu au primit încă lapte, corn şi mere. Reprezentanţii Consiliului Judeţean afirma că aceasta disfuncţie apare an de an, însă pentru a o elimina, licitaţia de achiziţionare a alimentelor va acoperi o perioadă de 3 ani, astfel încât cornul şi laptele să ajungă la timp în şcoli.

Programul prin care elevii primesc corn, lapte dar şi mere întârzie în acest an la Buzău. Reprezentanţii Consiliului Judeţean afirma că achiziţionarea alimentelor se afla în procedura de licitaţie.

Pentru a elimina această întârziere, ce apare de la an la an, licitaţia de achiziţionare a alimentelor va acoperi o perioadă de cel puţin 3 ani. Întârzierea derulării programului este cauzată, la nivel naţional, de schimbarea legii achiziţiilor publice. Autorităţile speră că în maximum o lună programul se va relua.

Deşi mulţi dintre elevi nu se bazează pe produsele oferite prin acest program pentru a-şi asigura gustarea la şcoală, pentru un procent important dintre ei, acest pacheţel este singurul motiv pentru care vin la şcoală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 56 = 66