Controverse privind mai multe bannere pro-referendum, care au fost amplasate, zilele trecute, în mai multe locuri din municipiul Buzău.

0
1048

 

Reprezentanţii USR au reclamat prezența materialelor electorale către Biroul Electoral Județean, însă astăzi, înainte că Biroul să ia o decizie privind legalitatea acestora, ele au fost date jos. Nicio instituiție nu își asumă bannerele care îi îndemână pe buzoieni să voteze „Da” la referendumul de sâmbătă şi duminică.

În ultimele zile, pe principalele artere ale municipiului Buzău puteau fi zărite bannere prin care cetățenii erau îndemnați să meargă la urne și chiar să voteze „Da” la referendumul din acest weekend, pentru susținerea familiei tradiționale și interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex. Reprezentanţii USR au depus o sesizare la Biroul Electoral Județean Buzău prin care semnalează prezența ilegală a acestor materiale de propagandă electorală. Unul dintre bannere era montat chiar pe stâlpii din fața sediului Biroului Electoral Județen.

Mai mult, reprezentanţii USR acuză Primăria Buzău că folosește o societate află în subordine, SC Urbis Serv, în slujba propagandei ilegale pro-referendum.

Astăzi, chiar înainte că Biroul Electoral Județean Buzău să ia o decizie privind legalitatea amplasării bannerelor în mai multe zone din oraș, angajații SC Urbis Serv lucrau de zor să le demonteze.

Până în prezent, nicio instituție nu și-a asumat amplasarea bannerelor pro-referendum în municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =