Buzoian de 41 de ani dispãrut în munți

0
1390

 

Un buzoian de 41 de ani a dispărut în mod misterios, în timp ce traversa munţii Bucegi pentru a-şi vedea iubita. De 3 luni, Viorel Găman este de negăsit, după ce a pornit într-o drumeţie montană periculoasă. Bărbatul ar fi plecat de acasă cu peste 20 de mii de lei la el, iar prietenii săi suspectează că a fost sechestrat sau chiar tâlhărit pe traseu. Unele surse din poliţie iau în considerare ipoteza unei crime, săvârşită în pădurile din Munţii Bucegi.

Buzoianul Viorel Lucian Gãman, de 41 de ani, este de negãsit de pe data de 8 iulie, când a pornit spre staþiunea Moeciu de Sus pentru a-și întâlni iubita. Era de douã luni în relație cu aceasta, iar dupã sejurul la munte ar fi trebuit să revinã amândoi acasã la ea, în București. În ultimele mesaje trimise iubitei, înainte de a i se descãrca telefonul, buzoianul a apucat sã anunþe cã pornește din Bușteni, în drumeție prin munți, pânã la Moeciu.

În zorii zilei, bãrbatul a purtat o conversație prin What’sapp cu prietena lui, cãreia îi descria etapele drumului cu trenul. Așa s-a aflat cã Viorel Gãman ar fi coborât la Bușteni și a pornit pe jos, prin munți, pânã la Crucea Caraiman, de unde pare cã a dispãrut. Cei doi ar mai fi vorbit la telefon câteva zeci de minute mai târziu, atât cât bãrbatul sã-i spunã prietenei cã e pe Caraiman, obosit, și cã nu mai poate continua drumul.
Prietena lui Viorel, rudele și amicii au fãcut sesizãri la Poliția din Buzãu și Bușteni, cãutãrile demarate în zilele urmãtoare fiind zadarnice. Demersurile au fost continuate pe cont propriu de o avocatã din Buzãu, Laura Manciu, o cunoscutã a dispãrutului.

Sunt indicii cã bãrbatul plecase de acasã cu cel puțin 20.000 de lei la el. Erau bani luați de pe o moștenire pe care nu-i ținea în casã, fiind convins cã locuința închiriatã nu era sigurã.

Viorel Gãman este tatãl a doi copii care, dupã divorț, au rãmas la mama lor în apartamentul familiei. Acesta a pãrãsit domiciliul conjugal pentru a locui în chirie, pe care o acoperea lunar din salariul de la firma la care lucra ca depanator de electrocasnice mari și din banii cãpãtați dupã dezbaterea unei moșteniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 40