Investiţii cu bani europeni, un prim pas.

0
1116

 

Investiţii de amploare ar putea fi realizate și la Rm. Sărat din fonduri europene! Un prim pas în acest sens a fost făcut astăzi de Consiliul Local, care a aprobat documentaţia pentru două proiecte, care vizează construcţia de locuinţe sociale şi asfaltarea unor străzi. Valoarea acestor investiţii se ridică la aproximativ 5 milioane de euro.

Primul proiect dezbătut de către Consiliul Municipal Rm. Sărat vizează aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru construiția unor locuinţe colective sociale, în cartierul Alecu Bagdat,,. Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Şi cel de-al doilea proiect supus dezbaterii a primit votul tuturor consilierilor locali. Prin această investiție, 22 de artere, situate în special în cartierele mărginaşe ale oraşului, vor fi asfaltate cu fonduri europene.

Cele două proiecte, realizate de angajaţii Primăriei Rm. Sărat, vor fi depuse pe Axa prioritară 13, care are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România. Partea de cofinanţare a municipiului Rm Sărat este de 2 % din valoarea eligibilă a proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 41