CONSTANȚA : O NOUĂ VICTIMĂ A MĂRII

0
867

 

Încă un turist a murit înecat ieri pe Litoral: la Mangalia un bărbat de 44 de ani a fost luat de curenţi şi dus în larg. Când şi-a dat seama că nu mai are puteri s-ajungă la mal a fost prea târziu: valurile l-au epuizat fizic şi în cele din urmă a dispărut sub apă. A fost adus la mal de turişti ajutaţi de un skyjet, dar inima n-a mai vrut să-i pornească.

Bărbatul a intrat în mare ca să înoate deşi salvamarii arboraseră steagul roşu, semn că marea e periculoasă şi valurile sunt mari.

O vreme, bărbatul a înotat liniştit de-a lungul ţărmului însă la un moment dat un turist aflat pe mal şi-a dat seama că este în dificultate.

Un turist, fost salvamar în tinereţe s-a avântat în valuri ca să-l ajute pe bărbatul aflat în pericol de moarte, dar şi el a fost în pericol de înec. Ajutat de un localnic cu skijetul au ajuns la înotătorul care nu mai dădea semne de viaţă. Cu greu l-au adus la mal.

Până să vină medicii de la SMURD câţiva turişti au făcut cu rândul masaj cardiac toracic şi respiraţie gură la gură. Un elicopter( film 2-TC : 0,00) a fost trimis la faţa locului că să-l transporte pe bărbat la spital în caz că-şi revine după manevrele de resuscitare. Din păcate inima n-a răspuns, iar echipajul de urgenţă a declarat decesul. Este al 25-lea turist care-şi pierde viaţa în această vară pe Litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 69