Noi surprize pentru cinefili la Cinema 3D, din Rm. Sărat, în săptămâna 24-30 august!

0
1187

 

Cinema 3D, din Rm. Sărat, va invita la film şi în perioada 24-30 august. Zilele de sâmbătă şi duminica sunt dedicate iubitorilor de animaţie, astfel că de la orele 12.00 copii, părinţii şi bunicii pot urmări animaţia 3D, dublata în limba romana, ,,Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului,,.

De la ora 14,00 va rula animaţia ,,Haideţi, tineri Titani, la film!,,. Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului.

În weekend, de la orele 16,00 este programată comedia ,,Spionul care mi-a dat papucii,,. Audrey și Morgan sunt două prietene vechi din Los Angeles, care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale.

Luni cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18,30, va rula thrillerul SF ,,MEG: Confruntare în adâncuri,,. Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariat pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Un scafandru profesionist expert în salvări, este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor.

De la ora 21.00, la Cinema 3D, din Rm. Sărat, este programat filmul ,,Alpha,, care urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. Tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit şi singur el trebuie să învețe să supraviețuiască.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 70 = 73