CONSTANȚA : ACCIDENT CU 12 VICTIME

0
1236

 

Un şofer care a oprit pe marginea drumului să cumpere pepeni de la un ţăran a provocat un accident în lanţ, cu 12 victime din 6 maşini. S-a întâmplat la Constanța între localităţile Amzacea şi Topraisar şi puţin a lipsit ca autorităţile să nu declanşeze planul roşu de intervenţie. 5 victime au primit îngrijiri la faţa locului, iar 7 au ajuns la spitalul de urgenţă : printre ele şi doi copii de 2 şi 9 ani.

Accidentul s-a produs din cauză că nici unul dintre cei şase şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară între maşini în timpul mersului. Primul a tras brusc pe dreapta, iar apoi a urmat carambolul.

A fost o adevărată desfăşurare de forţe , mai ales că la 112, martorii care au sunat au anunţat că ar fi 12 victime. Două ambulanţe, elicopterul SMURD dar şi maşina de victime multiple au fost trimise la faţa locului.

Poliţiştii sosiţi şi ei la locul accidentului spun că şoferul care a provocat carambolul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Toate maşinile au fost luate de pe carosabil cu platforme specializate pentru tractare, pentru că niciuna nu se mai putea deplasa cu propriul motor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =