Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, vă invită la film în perioada 14-16 august

0
2222

 

Noi filme la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 14-16 august! Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,MEG: Confruntare în adâncuri,, şi ,,Misiune: Imposibilă – Declinul,,. Preţul unui bilet este de doar 15 lei.

În fiecare zi, de la ora 18.10, puteţi urmări filmul ,,Misiune: Imposibilă – Declinul,,. Când o misiune IMF se termină prost, lumea se confruntă cu consecințele acesteia. În timp ce Ethan Hunt încearcă să îndeplinească misiunea, CIA începe să pună la îndoială intențiile și motivele sale.

Zilnic, de la ora 21.10, la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, va rula thrillerul SF ,,MEG: Confruntare în adâncuri,,. Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariat pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Un scafandru profesionist expert în salvări, este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 69