Noi surprize la Cinema 3D Râmnicu Sărat. Iubitorii de film pot urmări producţii de calitate precum “Ant-man and the Wasp” şi Skyscraper-Infernul din zgârie-nori.

0
1190

Cinema 3D din Râmnicu Sărat, vă invită din nou la film, în perioada 13-19 iulie.
Zilele de sâmbătă şi duminica sunt dedicate iubitorilor de animaţie, astfel că de la orele 11.45, 14.00 şi 16.00 copii, părinţi şi bunici pot urmări animaţia 3D, dublata în limba romana, Hotel Transilvania- Mostrii în vacanţă. În film îi puteţi revedea pe monştrii voştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, pentru o vacantă ce se vrea a fi una minunată. Numai că aceasta se se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka.

Luni cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.10, este programată producţia “Ant-man and the Wasp”. Filmul este un nou capitol al universului cinematografic Marvel, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, Scott Lang e însărcinat cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă.

De la ora 20.40, la Cinema 3D, vine cu o premieră cinematografica- Skyscraper-Infernul din zgârie nor. Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții, în rolul unui fost agent FBI și veteran de război. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. Cum se termină totul aflaţi numai dacă mergeţi să vedeţi filmul la cinema.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 67