ACCIDENT MORTAL LA ȘCOALA DE AVIAȚIE

0
1083

Accident cumplit, ieri seară, în județul Buzău. Un elev al Școlii Militare de Aviație de la Boboc a murit iar trei colegi care îl însoțeau au fost răniți după ce mașina lor a lovit violent un copac de pe marginea drumului, chiar în apropierea unității de aviație. Anchetatorii au început cercetările în acest caz şi, în urma necropsiei, se va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Scenele cumplite s-au derulat în jurul orei 20.30, în apropiere de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc. Cei patru elevi primiseră învoire până la ora 21 şi mergeau spre unitate când a avut loc accidentul. La doar câţiva metri de destinaţie, într-o curbă, şoferul autoturismului cu volan pe dreapta a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit violent de un copac.

Şoferul, Robert Comăneci, de 32 de ani, din Ploieşti, şi pasagerul aflat în spatele său, pe banchetă, au avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare. Conducătorul auto nu a mai putut fi însă salvat de medici. Ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Buzău.

Anchetatorii au început cercetările în acest caz şi, în urma necropsiei, se va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Robert Cămăneci și ceilalți trei elevi urmau cursurile Şcolii Militare din septembrie anul trecut, iar peste două săptămâni ar fi trebuit să ia parte împreună la festivitatea de absolvire. Bărbatul era necăsătorit şi nu avea copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =