Ocean’s 8: Jaf cu clasă,, şi ,,Cu drag, Simon,, la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat

0
2008

 

Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Sicario 2: Soldado,, ,,Ocean’s 8: Jaf cu clasă,, şi ,,Cu drag, Simon,,. Copiii au şi ei parte de o animaţie de excepţie, dublată în limba română: ,,Prinţul fermecător,,.

Preţul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, cu vârsta de până la 10 ani.

În perioada 29 iunie – 5 iulie, Cinema 3D, din Rm. Sărat, v-a pregătit noi filme. Sâmbãtã şi duminică, de la orele 12.00 şi 14.00, copiii sunt inivitati la animaţia 3D, dublată în limba romana ,,Prinţul fermecător ,,.

Tot în weekend, de la ora 16.00, este programată producţia ,,Cu drag, Simon,,, bazată pe aclamatul roman al autoarei Becky Albertalli. Aceasta este o poveste despre călătoria palpitantă și tulburătoare de a te găsi și de a te îndrăgosti.

Luni, cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la orele 18,30 puteţi urmări filmul ,,Ocean’s 8: Jaf cu clasă,, din distribuţia căruia fac parte Sandra Bullock, Câte Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna și Helena Carter. Debbie Ocean proiectează cel mai mare jaf din viața ei, iar pentru acesta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu. Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari.

Tot în perioada 29 iunie- 5 iulie, de la ora 21.00, la cinema 3D Rm. Sărat va rula filmul ,,Sicario 2:Soldado,,. Odată cu lansarea acestei producţii, Benicio Del Toro ºi Josh Brolin revin într-un nou capitol sângeros al rãzboiului de la graniþa dintre Mexic şi SUA.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 78