Avioane de vânătoare F16 și MIG 21, la spectacolul aviatic de la aerodromul Boboc

0
1229

Maeştrii aerului promit, mâine, un spectacol de neuitat în înaltul cerului, la mitingul aviatic organizat de Forțele Aeriene Române. Avioane de vânătoare F16, MIG 21 și IAR 99 Şoim vor participa la spectacolul aviatic de la aerodromul Boboc, județul Buzău. Intrarea este liberă!

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează pe 16 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de excepţie. „BOBAS 2018” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc din județul Buzău. Evenimentul va începe la ora 9.30, intrarea fiind liberă. Vor brăzda cerul Buzăului numeroase tipuri de aeronave, între care supersonicul american F16, legendarul avion sovietic MIG 21 şi mândria aeronauticii românești, IAR 99 Şoim.

Spectacolul va fi completat de un mare număr de avioane ultrauşoare de diferite tipuri, motoparapante, aeromodele şi o expoziţie statică de tehnică militară. Pentru a facilita accesul buzoienilor la eveniment, unitatea de la Boboc pune la dispoziţie mai multe autocare, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 41 = 45