Un cunoscut muzicant de pe Valea Buzăului, este dispărut fără urmă de sâmbătă

0
1088

 

Nicu Barbu, de 42 de ani, din oraşul Pătârlagele, cunoscut solist vocal şi instrumentist al unei formații care cântă la petreceri în zona de nord a județului Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă.Familia şi prietenii au anunțat Poliția dar cer și ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare.  Poliția a demarat o anchetă iar în urma cercetărilor, a fost găsită mașina bărbatului, în care se afla un bilet de adio, indiciu care duce la ipoteza sinuciderii.

Nicu Barbu, de 42 de ani, din oraşul Pătârlagele, cunoscut solist vocal şi instrumentist al unei formații care cântă la petreceri în zona de nord a județului Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă. Nimeni nu mai știe nimic de el de atunci, de când ar fi plecat de acasă cu mașina personală. Pentru că nimeni nu l-a mai văzut în tot acest timp, apropiații au demarat pe rețelele de socializare o campanie, în încercarea de a da de urma lui. Între timp, și Poliția Buzău, sesizată de familie, a demarat o anchetă. Oamenii legii au  reușit să găsească mașina muzicantului într-un punct cunoscut sub numele Coada Lacului, în nordul județului Buzău. În autoturism, polițiștii au găsit telefonul mobil al bărbatului și un bilet de adio. Potrivit unor surse judiciare, omul ar fi scris în bilet că ar avea neînțelegeri în familie și de aceea ar fi decis să-și ia viața.

În această dimineață, zeci de pompieri, jandarmi polițiști dar și voluntari au pornit în căutarea bărbatului. Oamenii iau la pas pădurea din zona în care a fost găsit autoturismului bărbatului, în speranța că îl vor găsi. Mulți se tem însă să nu fie prea târziu pentru buzoianul de 42 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =