Beneficiarii Cantinei de Ajutor Social mănâncă doar dacă muncesc

0
929

Beneficiarii Cantinei de Ajutor Social din municipiul Buzău ar putea presta muncă în folosul comunităţii, dacă un proiect propus de consilierii PNL va fi adoptat. Cei vizaţi de prevederile proiectului inițiat de liberali ar urma să muncească 4 zile pe lună, în caz contrar nu vor mai primi hrană de la Cantină.  200 de buzoieni sunt vizați de acest proiect!

Consilierii PNL din Buzău au pregătit un proiect de hotărâre potrivit căruia ca beneficiarii de hrană zilnică de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii.
S CONSTANTIN IONESCU, consilier PNL ( 03:04, practic –– 03.22, gratuita  ) – fişier 00002
Cei vizaţi de prevederile proiectului inițiat de liberali ar urma să muncească 4 zile pe lună, în caz contrar, luna următoare, nu vor mai primi hrană de la Cantină.

Proiectul va fi depus zilele următoare la secretariatul Primăriei Buzău, pentru a fi supuse dezbaterii publice, după care va fi inclus spre aprobare într-o ședință viitoare a consiliului local. În prezent, aproape 200 de buzoieni sunt înregsitrați ca beneficiari ai serviciilor Cantinei de Ajutor Social a Primăriei Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 25