CONFERINȚA INDUSTRIEI OSPITALITĂȚII

0
984

Eveniment de excepţie găzduit în ultimele două zile de Hotel Marriott din Bucureşti. Este vorba despre cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității un eveniment dedicat profesioniștilor din industria HoReCa şi organizat de Organizația Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România și Hospitality Culture Institute. Tema ediției de anul acesta a fost The 2D Perspective: Digital & Delivery. TV Sat Media Group a fost partener media al evenimentului.

Principalele teme ale celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității au fost Administrație, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umană și Comunicarea Digitală. În cadrul sesiunilor au fost dezbătute subiecte precum dinamica pieței de delivery, așteptările consumatorilor, problema forței de muncă, digitalizarea operațională a business-urilor din HoReCa, a comunicării cu consumatorul, dar şi efectele din business după digitalizare. Conferința a reunit lideri din industria ospitalității naționale și internaționale, profesioniști în marketing și comunicare și autorități economice și politice din România, în frunte cu BogdanTrif, Ministrul de Turism, şi Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul de Finanţe. Totodată, evenimentul a reprezentat o excelentă oportunitate de relaționare și schimb de informații.

Conferința Națională a Industriei Ospitalității este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime și profesionale a problemelor de business din industria ospitalității românești și soluționării acestor probleme într-o manieră integrată și adaptată cadrului economic, social și politic din România. Această conferință își propune să devină un partener pe termen lung și un consultant legitim pentru profesioniștii din industria HoReCa românească. Evenimentul, la care TV Sat Media Group a fost partener media, a avut loc în perioada 11-12 aprilie, la Grand Ballroom ABC de la Hotelul Marriott din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 37