DUPĂ PAŞTE, DIETĂ

0
985

 

Mesele bogate de sărbători trebuie urmate întotdeauna de o cură de detoxifiere. O spun medicii, care în ultimele zile au acordat îngrijiri unui număr mare de pacienţi cu afecţiuni digestive. Cura de detoxifiere este la îndemâna oricui pentru că, potrivit specialiştilor, abuzul de carne de miel, drob şi cozonac ,,se repara,, cu fructe, legume, supe şi multă mişcare.

Legume, fructe şi cât mai multe supe. Sunt produsele pe care ar trebui să le introducem în alimentaţie după mesele îmbelşugate de Paşte. Medicii spun că toate acestea sunt uşoare şi ajuta organismul să revină la normal, după ce în zilele de sărbătoare am consumat preparate bogate în grăsimi.

Totodată, pentru a ajuta organismul să se refacă este nevoie şi de mişcare. Chiar dacă nu mergem la o sală de fitness este suficient să ieşim să facem plimbări în aer liber.

Exita şi remedii naturale pentru cei care suferă de afecţiuni digestive provocate de mâncărurile grele. O lingură de ulei de măsline, înainte de masă, vă poate ajuta. Persoanele care nu vor să apeleze la acest remediu pot mânca măsline negre, înainte de a trece la meniul propriu-zis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 67