Accident grav în Constanţa. Un copil de 3 ani a decedat iar tatăl acestuia se zbate între viaţă şi moarte

0
1173

O nenorocire s-a abătut aseară asupra unei familii din Constanţa. Un copil de aproape 3 ani a murit, tatăl se zbate între viaţă şi moarte, iar bunica a scăpat ca prin urechile acului, după ce un şofer vitezoman i-a lovit în plin pe trecerea de pietoni.
Tragedia s-a petrecut sub privirile îngrozite ale soţiei, care la scurt timp a intrat în şoc şi a fost şi ea transportată la spital. Accidentul a fost surpins de camerele de supraveghere din zonă.

Cei trei adulţi, soţul, soţia şi bunica se îndreptau spre casă. Bărbatul îşi ţinea copilul în braţe. S-au angajat în traversarea şoselei, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Au apucat să ajungă doar până la mijlocul drumului. Două maşini opriseră să le acorde prioritate, însă o a treia a venit în viteză şi i-a lovit în plin.
Oamenii spun că bărbatul care i-a lovit nu a frânat deloc şi că, cel mai probabil, avea peste 100 de kilometri la oră. În urma impactului copilul a fost aruncat din braţele tatălui şi proiectat prin parbrizul maşinii care i-a lovit.
Medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat în comă, iar pe copil în stop cardiorespirator. O a treia victimă, o tânără, pasagera în maşina morţii a fost şi ea ranită.
Martorii spun că mama copilului era în apropiere şi când a văzut ce s-a întâmplat a suferit un şoc. Medicii au dus-o şi pe ea la spital. Şoferul care a provocat tragedia a scăpat fără nici o zgârietură.
Şoferul vinovat are 21 de ani şi avea permis de conducere de doar 9 luni. Nu consumase alcool, însă a fost dus şi el la spital pentru că poliţiştii să îi preleveze probe de sânge. Acum are dosar penal şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 58