După zodiacul chinezec, astăzi începe Anul Câinelui de Pământ

0
1206

După zodiacul chinezec, astăzi începe Anul Câinelui de Pământ, care se va încheia pe 4 februarie 2019. Astrologii spun că Anul Câinelui de Pământ va fi o perioada a schimbărilor radical, favorabila deschiderii propriei afaceri, mai ales în a doua jumătate a anului. Potrivit tradiției, numerele norocoase din acest an sunt 4 şi 6, iar culorile care aduc noroc sunt roşu, galben şi portocaliu, plus culorile pământului, griul sau verdele naturii.

Fiecare an chinezesc stă sub semnul unuia din cele 12 animale care apar în zodiacul chinezesc. Câinele este a unsprezecea zodie, al 11-lea animal din ciclul zodiacului chinezesc, un prieten de nădejde prin excelență, loial și devotat, blând și înțelegător. Elementul anului va fi Pământul, care reprezintă munca, echilibrul, unicitatea, precizia si seriozitatea. Financiar, dacă nu doriţi să pierdeţi banii pe care i-aţi câştigat deja, examinaţi-vă cu atenţie costurile. Anul va fi profitabil numai în cazul unor investiţii rezonabile. În 2018, succesul, în dragoste ca şi în muncă, va depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oameni şi de a învăţa că a fi altruist şi generos poate aduce în schimb promisiunea unei recolte mai generoase. Semnificaţia şi importanţa familiei sunt esenţiale în 2018 pentru realizarea aspiraţiilor indiferent de cele 12 semne zodiacale chineze

Anul acesta, aduc noroc culorile rosu, galben, cu toate nuanţele şi tonurile sale de bej, maro, portocaliu, ocru, kaki, cafea cu lapte, auriu, nisipiu, bronz, culoarea mierii, a caisei, plus culorile pământului, griul sau verdele naturii. Un an al Câinelui de Pământ a mai fost în 1958.

 

TATIANA BOTIŢĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 + = 47