Încă o victimă a etnobotanicelor 

0
1052

Aproape ziua și cazul de tânăr drogat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău. În premieră, seara trecută pe patul de spital a ajuns o fată, elevă eminentă a Colegiului Mihai Eminescu din Buzău. Adolescenta a recunoascut că a băut cu nişte colegi puţin alcool şi a fumat o țigară cu etnobotanice. Fata se afla internată la Secția de Terapie Intensivă, iar starea ei este bună.

Tânăra, elevă a Colegiului Mihai Eminescu din Buzău, în vârsta de  aproape 15 ani, cu rezultate execelente la învăţătură, a fost adusă la Spitalul Județean, seara trecută, după ce a leşinat în zona sensului giratoriu din cartierul Nicolae Titulescu. Când a ajuns la unitatea medicală, fata nu se putea ține pe picioare și era confuză. După ce a fost stabilizată, ea le-a mărturisit cadrelor medicale că a ieșit cu prietenii în oraș și a consumat alcool, după care a fumat o țigară. Deocamdată, nu se știe ce conținea țigara respectivă, dar se bănuieşte că este vorba despre etnobotanice.

Starea adolescentei este acum  buna, urmând ca aceasta  să fie externată în zilele următoare. Din câte se pare, mama adolescentei este un cunoscut cadru medical din Spitalul Județean de Urgență Buzău, fost director de îngrijiri, actualmente asistent șef în una din secțiile Maternității Buzău. Numai în ultimele zile, 4 tineri au fost aduși la Spital Judeţean de Urgenţă Buzău după ce au consumat etnobotanice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =