Noi surprize la Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat

0
1290

 

În perioada 6-8 februarie cinefilii se vor putea bucura de filme de calitate precum ,,Proud Mary: Asasina,, și ,,Pentru toţi banii din lume,,. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani.

Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat, a pregatit noi filme pentru cinefili. De la ora 18,45 este programat filmul ,,Proud Mary: Asasina,,. Producția urmăreste povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat, care trezește în ea instinctul matern latent. Atunci când este angajată să ucidă un traficant de droguri, Mary descoperă mai târziu că a lăsat un copil orfan, iar viața ei suferă o schimbare radicală.

Zilnic, de la ora 20,45 este programată pelicula ,,Pentru toți banii din lume,,. Filmul, inspirat din fapte reale, îi aduce pe marile ecrane pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Prețul unui bilet la Cinema 3D este de 15 lei  pentru adulți și 10 lei pentru  copiii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =