Noi filme la Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat, în săptămâna 2-8 februarie!

0
2128

Cinefilii se vor putea bucura de filme de calitate precum ,,Cincizeci de umbre descătuşate,, ,,Proud Mary: Asasina,, ,,Pentru toţi banii din lume,, si ,,Labirintul: Tratament letal,,.

În perioada 2-8 februarie, Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili. Sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, dar și de la 14.00, micii spectatori pot urmări animația, 2D, dublată în limba româna- ,,Primul Crăciun,,.

Tot în weekend, de la ora 16,00,  va rula pelicula ,,Maze Runner: The Death Cure,,. În finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum.

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor de la ora 18,45 este programat filmul ,,Proud Mary: Asasina,,. Producția urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat, care trezește în ea instinctul matern latent.

Joi, 8 februarie, de la ora 20,45 este programată avanpremiera filmului ,,Cincizeci de umbre descătuşate,, , iar în restul zilelelor, de la aceeași oră, va rula pelicula ,,Pentru toți banii din lume,,. Filmul, inspirat din fapte reale, îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat este de 15 lei  pentru adulți și 10 lei pentru  copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,45, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 16