SĂ O AJUTĂM PE ELENA!

0
1087

 

O tânără, mamă și polițistă in Focşani, originară din localitatea buzoiana Ghergheasa, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală şi are nevoie urgent de ajutorul nostru. Este vorba despre Lenuta Cernica, in varsta de 30 de ani, din Focsani. Pentru a veni în sprijinul poliţistei, pe o retea de socializare a fost creat grupul ,,Apel Umanitar! Elena are nevoie de noi!,,.

 

Este frumoasă, mereu zâmbitoare, dornică de viață, iar rudele și prietenii spun că este o luptătoare. Asa o descriu toţi cei care o cunosc pe Lenuța Cernica, o tânără mamă și polițistă. Agent principal Lenuța Cernica, polițistă in municipiul Focsani, la Ordine publică, a devenit cunoscută în oraş după ce presa locala a scris despre ea, atunci când a castigat diferite premii la concursuri sportive. Recent, pe când făcea un antrenament în sala de sport, Elena, asa cum este cunoscuta printre rude si prieteni, a căzut din picioare și pur și simplu nu si-a mai putut controla partea dreaptă a corpului.

„Am ajuns la UPU Focșani, mi-au făcut o perfuzie și m-au trimis acasă. Dar eu știam că ceva nu e în regulă. Am fost la control la Neurologie și doamna doctor mi-a zis să fac imediat un tomograf. De aici, am ajuns de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde am stat o lună cu tratament, dar degeaba. Mi-a făcut mai mult rău. Mi-au făcut apoi biopsie, am așteptat din nou și rezultatul a fost că am tumoră cerebrală parietală profundă, respectiv oligodendrogliom anaplazic. E o tumoră cu infiltrații, e mai complicat”, a povestit agent principal Lenuța Cernica, jurnaştilor de la Monitorul de Vrancea.

 

Lenuta Cernica, originara din localitatea buzoiana Ghergheasa, a mers la Spitalul Monza, din București, pentru a afla ce soluții sunt pentru a fi din nou bine.

„Am dat la o parte problema și mă gândesc doar la soluții. Am nevoie de un medic foarte bun”, a adaugat tânăra de 30 de ani, care are un copil de un an și două luni.

Interventia chirurgicala o costa pe Lenuta Cernica cel putin 7.000 de euro. Oricine dorește să o ajute poate dona în contul RO05UGBI0000232011326RON, deschis la GarantiBank pe numele tinerei. Orice sprijin contează, SĂ O AJUTĂM PE ELENA!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =