Clubul de Şah al Asociaţiei Nevăzătorilor din Buzău, primul concurs național de şah

0
1138

 

Clubul de Şah al Asociaţiei Nevăzătorilor din Buzău organizează, sâmbătă, primul concurs național de şah din acest an, la Buzău. Este vorba despre „Cupa Unirii” la șah rapid, eveniment ajuns la ediţia a 10-a. La întrecere sunt așteptați șahiști din toată țara.

Întrecerea națională de șah va avea loc la Galactic Club de lângă Stadionul Gloria, începând cu ora 09.30, şi este dedicată tuturor şahiştilor, indiferent dacă au sau nu probleme de vedere.

Se vor disputa 7 runde, în sistem elveţian, iar timpul de gândire alocat fiecărui jucător, la o partidă, va fi de 15 minute. Competiţia  este omologată de către Federaţia Internaţională de Şah, motiv pentru care toţi participanţii trebuie să aibă deja achitat, sau să achite la faţa locului, taxa anuală de legitimare. Arbitru şi reprezentant al Federaţiei Române de Şah va fi Radu Şofran. Taxa de participare este de 40 de lei, sumă ce va fi inclusă integral în fondul de premiere. Valoarea premiilor acordate depinde, prin urmare, de numărul de jucători.

În plus, fiecare participant va primi din partea organizatorilor o masă de prânz. Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot lua legătura cu organizatorul competiției, profesorul Vasile Carapit, pe pagina acestuia de Facebook.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 81 = 87