Prima sală de sport din România pentru persoanele cu dizabilităţi va fi construită la Buzău

0
1076

 

Consiliul Județean Buzău a aprobat trecerea în administrarea Companiei Naţionale de Investiţii a unui teren aflat în curtea Liceului pentru Deficienți de Vedere, pe care va fi construită noua sală de sport. Valoarea investiției se ridica la 16 milioane de lei, banii fiind alocați de Guvern. Lucrările vor începe cel mai probabil la vară și vor dura un an.

Prima sală de sport din România special adaptată pentru persoanele cu dizabilităţi se va construi la Buzău. Un prim pas a fost făcut zilele trecute, când Consiliul Judeţean Buzau a aprobat predarea către Compania Naţională de Investiţii a viitorului amplasament pe care va fi construită sala. Lucrările ar putea demara chiar în acest an.

Sala va avea o capacitate de 125 de locuri șiva găzdui competiţii naţionale şi internaţionale.

Terenul pus la dispoziţie în urma proiectului de hotărâre adoptat săptămâna trecută are o suprafaţă de 4.600 de metri pătraţi şi se află în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere. Valoarea totală a investiţiei este de 16 milioane de lei, iar termenul de finalizare este de 12 luni, de la începerea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 71