AUTOBUZE ARSE

0
1089

 

Incendiu puternic la Tulcea. Pompierii au intervenit, in aceasta dimineaţa, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la societatea de transport public, unde 15 din cele 27 de autobuze au ars.

 

 

Pompierii au intervenit, astazi dimineaţa, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la societatea de transport public din Tulcea, unde 15 din cele 27 de autobuze au ars. O hala întreagă a ars ca o torţă, peste 80 de pompieri intervenind pentru lichidarea incendiului. Militarii au trebuit să acţioneze cu grijă sporită pentru că exista şi pericol de prăbuşire a acoperişului, grinzile de susţinere fiind afectate. Din hala cuprinsă de foc au fost evacuate 27 de butelii de oxigen şi patru butelii GPL. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, focul a fost stins în jurul orei 09.30, după mai bine de cinci ore de intervenţie.

 

Un scurt circuit electric la unul din autobuzele parcate ar fi declanşat incendiul care a mistuit, mai mult de jumătate din parcul auto al societăţii care asigură transportul în comun în municipiul Tulcea. Autobuzele erau garate pentru iarnă, iar cele care mai sunt operaţionale au scăpat pentru că erau parcate afară.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 59