Lorina Alice Skat-astrolog: “ În 2018 se va pune accentual pe relații de orice fel, pentru că ele trebuie echilibrate. Ce nu mai funcționează se va rupe,iar celelalte se vor întări.”

0
2783

 

La început de an, Lorina Alice Skat, astrolog profesionist, pe care de altfel o cunoașteți deja de la postul de televiziune TVSudEst unde prezintă emisiunea Astroskat, dezvăluie o parte dintre liniile generale ale astrogramei pentru 2018. Și sunt aspecte mai mult decât interesante, aspecte care ne pot da indicii prețioase despre activitatea profesională, despre situația financiară precum și despre relațiile de tot felul. Vă lăsam să lecturați cu atenție și mai ales cu luare aminte informațiile furnizate de Lorina Alice Skat.

 

Silvia Bunică: Încheiem un an de echilibru, de complicații sau de noi începuturi?

Lorina Alice Skat: Echilibru? Mă faci să zâmbesc. Nu se vede cât de complicate sunt lucrurile, în țară,în lume?

 

S.B.: Cu ce speranțe intrăm în 2018? La ce ar trebui să ne așteptăm la modul general?

L.A.S.: Cu speranța că în al 99-lea ceas vom deveni înțelepți,vom aprecia calitatea și nu cantitatea, vom pune lucrurile în ordine în ograda noastră ,iar când vom căuta să ne satisfacem nevoile personale, să nu uitam și de binele colectiv. 2018  este bogat în deschideri astrale și energii puternice care vor avea efect nu doar acum, ci și-n următorii ani. Se vor pune bazele unor transformări politice, sociale și economice, dar în același timp  ne vom confrunta cu rezultatele alegerilor din trecut.Va fi deci un an cu tendințe contradictorii, iar noi trebuie să căutăm a ne descurca printre complicațiile alegerilor de altădată.

 

S.B.:    Și când analizam separat, în plan financiar, cu ce ne luptăm?

L.A.S.: Financiar vom continua să ne luptăm cu sistemele învechite ,perimate și care nu mai funcționează, dar și cu propriile noastre lăcomii.Lupta între vechi și nou a început deja cu Uranus in Berbec din 2010, iar din luna mai 2018 , când planeta va ajunge în Taur, timp de 7 ani va scutura bine sistemele financiare,facând loc noilor modificări. Probabil că schimburile de mărfuri se vor desfășura altfel decât suntem obișnuiți, iar moneda nu va mai fi aceasta pe care o știm acum. Presupun că multe din ideile inovatoare se vor pune în practică în următorii ani.

S.B.: Ajungem si la inima, la lucruri sensibile, la relatii, la casatorii, cine sunt favoritii in 2018?

L.A.S.: Da, individual, accentul lui 2018 se va pune  pe relații de orice fel, pentru că ele trebuie echilibrate. Ce nu mai funcționează se va rupe,iar celelalte se vor întări. În aceeași măsură va trebui să ne asumăm și roluri sociale.Din noiembrie încolo familia va trebui să fie prioritară, așa cum o  cere Axa Destinului timp de 9 luni.Tendința oricum va fi dată de eclipsele din vară. Ele vor marca reînnoiri radicale in relațiile de familie ,în tabieturile și viața de zi cu zi, obligându-ne să căutăm metode pentru a ne realiza potențialul creativ și autoîmplinirea.

 

S.B.:    Iar cu casa banilor, ce ne puteti spune aici, ce sa evitam si cu ce ganduri sa ne aruncam in noul an?

L.A.S.: Casa banilor este de fapt sectorul stăpânit de Taur, legată însă de toate zodiile de Pământ, de altfel foarte aglomerate. Universul ne sugerează direcționarea energiilor pentru a gestiona eficient toate resursele naturale, nu doar banii. Uranus acolo cu siguranță va aduce crize și șocuri, Saturn în Capricorn va veni cu lecțiile proastelor decizii din trecut,pe care obligatoriu trebuie să ni le asumăm.Să  nu ne mire astfel că vom întâmpina blocaje ,că ne  vom simți înrobiți! Va fi important să conștientizăm munca și efortul, responsabilitatea și disciplina, economia banilor câștigați cu greu. Structurarea și restructurarea activitații profesionale se va impune, sfătuind în acest sens îndreptarea spre proiecte complexe pe termen lung.

 

S.B.:    Trecem și în planul personal, ce va propuneti dvs în acest sector, sensibil având în vedere ca unele lucruri le intelegeți mai mult decat alții? Este un avantaj?

L.A.S.: Da,pot spune într-o oarecare măsură că mă simt mai avantajată față de alții.Totodată nu reușesc mereu să fiu pe fază cu astrele pentru că uneori mă iau și pe mine prin surprindere , uneori nu înțeleg pe deplin lecțiile lor sau uneori ,deși intuiesc bine,nu stă în puterea doar a mea să le gestionez corespunzător direcțiile.

Personal, am un an greu,cu examene de bac ,de facultate în familie și cu emoțiile aferente.Profesional mi-am propus destule, iar unele din planuri deja sper să le concretizez deoarece lucrez de ceva vreme la ele. Oricum, în munca mea voi continua, ca și până acum, să merg pe doua direcții diferite-inginerie ziua și astrologie noaptea. Pentru că da, eu sunt doi Pești cu sensuri opuse și nu îmi dezmint zodia.

 

S.B.:    Un motto de care ar trebui sa tinem cont in viitorul apropiat?

L.A.S.: Eu nu aș numi motto, ci mai curând un îndemn : Planificați viitorul abia după ce veți dobândi capacitatea pierdută de a trăi în prezent !

Interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 76