Bilanțul administrației râmnicene

0
1011

Sorin Cîrjan, șeful administrației râmnicene, declară că anului 2017 a fost un an plin, dar foarte dificil.

Pe lângă obiectivele trasate la începutului anului, la Râmnicu Sărat au apărut câteva situații care au întârziat demararea unor proiecte necesare comunității.

Edilul face referire la surparea unei porțiuni de asfalt pe DN2E85, rezolvarea unor probleme înregistrate pe partea de mediu și transferul fostelor unităților militare în administrarea Primăriei, situații care au dat peste cap activitatea curentă a unor instituții publice locale.

A fost un an extrem de dificil, pe lângă lucrurile pe care ni le-am stabilit ca obiective au apărut lucruri neprevăzute și am fost nevoiți o bună perioadă să mergem în ambele planuri, adică să ne ținem de ceea ce ne stabilisem anterior și să ne ducem la bun sfârșit sarcinile care erau trasate de instituții superioare nouă, vorbesc de Prefectură și Minister. Îi rog pe râmniceni să înțeleagă faptul că dacă anul acesta administrația locală nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, am fost depășiți numeric și financiar de sarcinile care au apărut și să aștepte în continuare, pentru că va veni o zi în care parte din problemele care astăzi ne dau bătăi de cap vor fi rezolvate.” precizează Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat.

Înființarea unui Grup de Acțiune Locală, implementarea unei Strategii de Tineret a municipiului, gestionarea gunoiului menajer, întreținerea străzilor și a spațiilor verzi, construcția a două grădinițe și elaborarea proiectelor pentru realizarea a două parcuri în cartierele periferice sunt câteva dintre realizările anului în curs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 56