Peste o sută de panouri de protecție pe timp de viscol au fost sustrași

0
1059

În România, se fură orice! Chiar și parazăpezii montați de autorități la marginea drumurilor naționale! Peste o sută de panouri de protecție pe timp de viscol au fost sustrași, chiar zilele trecute, la granița județelor Buzău și Ialomița, pe șoseaua europeană 85. Poliția a fost sesizată de furt de către reprezentanții Secţiei de Drumuri Naţionale Buzău. Panourile, cu o lungime de doi metri fiecare, au fost scoase din pământ pe o distanță de aproximativ 220 de metri. Poliția îi caută pe hoți, însă până acum fără succes.

Parazăpezile de pe o porțiune de peste 200 de metri, pe soșeaua europeană 85, între județele Buzău și Ialomița, au fost furate imediat dupa ce au fost montate! Este vorba despre de stâlpi metalici, plasa de protecţie şi sârma galvanizată care formau grilajele de protecţie împotriva înzăpezirii şoselei.

Furturile au apărut în două rânduri, la interval de 4-5 zile, pe timpul nopții. Conducerea Secției de Drumuri Naționale Buzău a sezizat Poliția în legătură cu furtul parazăpezilor.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului, fiind întocmit dosar penal faţă de autori necunoscuţi. În perioada imediat următoare, în zona unde lipsesc parazăpezii vor fi puși la loc alții, însă de calitate inferioară.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

68 + = 77