APROZAR PE TROTUAR

0
1471

 

A crezut că dă lovitura dacă își întinde prăvălia pe toată strada însă nu a fost deloc așa! Este cazul unei vânzătoare de legume și fructe din Buzau care si-a expus peste o tonă de marfă pe trotuar. Din pacate, femeia a fost vizitata de politistii locali care i-au confiscat toate produsele expuse la vanzare si au amendat-o. Intreaga marfa a fost predată Cantinei de Ajutor Social a Primăriei.

După ce au primit plângeri de la pietoni supărați că se împiedică de aprozarul amenajat pe trotuar, polițiștii locali din Buzau au pândit-o pe vânzătoarea arătată cu degetul. Până când s-au convins că acuzațiile sunt reale.

Patroana de aprozar avea la vânzare pe jumătate din trotuar sute de kilograme de marfă, de la portocale şi mere, până la praz, cartofi şi varză. Polițiștii au constatat că vânzătoarea nu era la prima abatere.

Vânzătoarea a încercat să justifice în diferite moduri ocuparea trotuarului, însă poliţiştii locali şi-au dus acţiunea până la capăt .

În urma acţiunii, poliţiştii locali au confiscat aproape o tonă de fructe şi legume, pe care le-au predat Cantinei de Ajutor Social a Primăriei Buzău. Mai mult decât atât, ei au amendat-o pe femeie cu 2.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 38